Anna Galisteo, directora del diari

Anna Galisteo, directora del diari: “Estic molt agraïda per haver sortit escollida”

/
248 views

L’Anna Galisteo és una noia de 14 anys de Premià de Mar, que estudia a tercer d’ESO de l’Escola El Pilar. Ha sortit escollida per ser la directora i representant del Pilar Report, conjuntament amb l’Iker Expósito. És una noia molt centrada en el treball i responsable, i els companys pensem que ho farà molt bé com a directora. L’Anna és una noia amable i riallera, li agraden el teatre, el cine, el dibuix… Toca la guitarra des dels 7 anys. Va a l’escola de música i assisteix a classes de teatre musical.

Per què volies ser directora del diari?

Perquè em va semblar un projecte molt interessant i volia formar-ne part de manera més significativa. Crec que fer aquest diari és molt important per fer veure als joves que un diari pot ser una cosa més útil del que pensen.

Quan et vas presentar, esperaves sortir guanyadora?

No, realment creia que la meva companya Amira sortiria guanyadora i si n’hagués sortit crec que ho hauria fet molt bé. La cosa estava molt renyida i l’Amira també té les capacitats necessàries per ser una bona directora,  encara que estic contenta d’haver sortit i tinc ganes de començar el diari.

Què creus que ha de tenir el diari? Què creus que pot aportar?

Jo crec que aquest diari hauria de ser molt variat, tant en temes com en opinions i sobretot hauria de cridar l’atenció dels joves i parlar de temes que els interessen. Crec que, junt amb el meu company Iker, podem ajudar tots els periodistes i aprendre d’ells per tirar aquest projecte endavant.

T’agradaria estudiar una carrera periodística?

La veritat és que no, però és un tema que m’interessa.

Què és el que més t’agrada/emociona d’aquest diari?

El que més m’agrada i emociona d’aquest diari és poder expressar les opinions i interessos dels meus companys i de la resta de joves, poder oferir una xarxa d’informació verificada i de la que es poden refiar.

T’agradaria entrevistar a algú important? Si és així, a qui?  

Tenim un possible entrevistat, en  Marc Vilavella que és un important director i actor de teatre musical. També m’agradaria entrevistar  qualsevol altre actor, cantant o dibuixant, com el Toni Viñals, el Victor Arbelo, el Daniel Anglès o el  Paco Roca.

Sabem que, a part de ser la directora d’aquest diari, formes part del grup de cultura de la redacció, per què vas escollir pertànyer a aquest grup?

Perquè tot el que està relacionat amb l’art és la meva passió i en veure de què  tractava aquesta secció no vaig dubtar-ho ni un moment.

Què creus que pot aportar aquest diari a l’escola?

Crec que pot ser un medi perquè els alumnes s’expressin i donin la seva opinió sobre l’escola i el món.

Autors: Anna Galisteo, Lucia Marín, Maya García, Pol Tamayo i Ariadna Fargallo.

Redactors juniors

El més recent