Pati de l'escola El Pilar (Premià de Mar)

Quins seran els canvis del curs de tercer d’ESO?

226 views

Fa un mes que ha començat el nou curs i, en el pas de segon a tercer d’ESO, hi ha hagut alguns canvis que han afectat els alumnes: 

Per primera vegada els alumnes de 3r d’ESO fan pati abaix, on poden jugar a ping pong i a fútbol o fer altres coses. Aquest any no han de deixar l’ordinador a l’escola, se l’han d’endur a casa cada dia, per tenir més responsabilitat.

També faran noves assignatures com les optatives (recerca científica o alemany), plàstica, física i química i biologia. Com que aquest any fan plàstica han tingut una nova professora que es diu Irene; d’altra banda hi ha alguns professors que ja havien tingut, i que tenen una altra vegada, com la Roser a llengua.

Cada any se’n van tres dies de colònies, l’any passat van anar a Poblet i aquest any aniran a Tarragona.   

Novetats a tercer d’ESO

A més dels canvis propis del curs, també s’han trobat amb algunes novetats, com el servei comunitari,  que és el primer any que es fa: es tracta de fer un voluntariat de vint hores durant tot el curs: deu en horari escolar  i unes altres deu fora d’aquest horari. L’altra novetat és el projecte de revista, que consisteix en crear i portar el nou diari de l’institut: ‘El Pilar Report’.

Qui es queda a menjar a l’escola, s’haurà adonat que també hi ha un nou servei de menjador.

Autors: Eva Sànchez, Irene Rodríguez, Danitza Sofia, Xavier Torres.

Redactors juniors

El més recent