Els alumnes de la redacció d'El Pilar Report

Comencem el nostre nou projecte: El Pilar Report

514 views

Junior Report és una revista digital, on, com bé diu el nom, escriu gent jove. A Junior Report pots trobar qualsevol tema com poden ser els esports o la ciència. És una plataforma molt variada on podreu llegir els temes que més us agradin.                                                                                                                     

Nosaltres som els alumnes de 3r d’ESO de l’escola El Pilar de Premià de Mar. Hem començat aquest curs el nou projecte Revista Escolar Digital (R.E.D.).

Els encarregats de redactar El Pilar Report són única i exclusivament els alumnes de tercer d’ESO. Els directors i qui ens representa en el projecte son  l’Anna Galisteo i l’Iker Expósito; ells junt amb la resta de companys de tercer, tractaran i treballaran diferents tipus de temes, sobretot basats en l’actualitat com els esports, la cultura, la ciència i la vida. Els articles que es qualifiquin amb un nivell elevat  seran publicats al Junior Report.

La nostra opinió sobre R.E.D. i Junior Report

Aquest projecte es basa en tot el que s’acaba d’explicar, però, que ens sembla?

El Junior Report ens fa tenir un punt de vista, a partir de la premsa i les notícies, sobre l’actualitat del món, del poble i de l’escola. També ens ajuda a diferenciar les bones notícies de les fake news.

Ens sembla una forma d’aprenentatge positiva ja que és diferent al que es fa normalment a l’aula. S’assoleix més valor d’estudi quan s’intenta aprendre dels errors. Es fomenta el treball en grup i el poder conèixer més a fons les diferents formes d’aprendre i d’assolir nous coneixements.

La finalitat de tenir un diari és mantenir a  l’escola al dia de les notícies que passen a l’actualitat, ja siguin de dins com de fora de l’escola. S’intenta mantenir  l’alumnat, els pares i les famílies informats de tot el que està succeint, així com tractar temes del gust dels adolescents o del gust de l’entorn.A més, el que volem fer amb això és preparar-nos per a un futur i aprendre sobre el tema que es treballa.

En resum, tenir una revista escolar digital ens ajudarà a diferenciar una fake new (noticia falsa), ens ensenyarà una mica de contingut dins del món del periodisme, també a treballar diferents temes de l’actualitat i a informar diferents persones sobre el món actual que ens envolta a base de les nostres notícies.

Autors: Amira Benslaiman, Ruben Ojeda, Youssef el Rhendour, Jordi Santizo i Ramon Pérez.

Redactors juniors

El més recent