Aquestes són les participants del club de lectura de la biblioteca Martí Rosselló

Vols participar en algun club de lectura?

176 views

Amb el principi de curs s’han reactivat diversos clubs de lectura on participa gent de l’escola.

Club de lectura de l’escola

L’escola té un club de lectura que va ser inaugurat el curs 2016 – 2017 i que continua actiu: aquest any és el quart any consecutiu que es fa. El club de lectura de l’escola està pensat perquè hi participin adults (pares, mares, tiets, avis…) que es reuneixen 5 cops a l’any per comentar junts el llibre que han triat.

Com a novetat d’aquest curs, totes les novel·les que es proposen són amb protagonistes femenines. El llibre que pròximament llegiran serà La dama de les camèlies, d’Alexandre Dumas fill, la novel·la que va inspirar l’òpera La Traviata. També es comentaran obres com Jane Eyre o La plaça del diamant.

Us convidem a la propera trobada del club de lectura! Serà dimarts 19 de novembre, a les 6. No cal inscripció prèvia, és obert a tothom.

Clubs de lectura de la biblioteca Martí Rosselló

Els clubs de lectura de la biblioteca de Premià de Mar estan pensats per a gent adulta, joves i també nens. Els participants es troben cada mes, és a dir 9 cops durant el curs. Són espais de trobada on es comenta un llibre que tots han llegit i comparteixen les seves idees entre ells i amb una experta. Cal inscriure’s a la biblioteca.

  • Dins del grup dels adults hi ha dues opcions: un club de lectura de novel·les (el primer dijous de cada mes) i un altre d’obres de teatre (el segon dimarts de mes).
  • Per nosaltres, els joves, hi ha dos grups: el de 1r d’ESO i 2n d’ESO, que condueix la Roser Montañola (el primer divendres de mes) i el de 3r d’ESO i 4t d’ESO (el tercer dimecres de mes).
  • El grup dels nens (6è de primaria) es troba l’últim divendres de cada mes.

Si voleu més informació podeu entrar aquí: http://www.bibliotecapremiademar.org/

L’objectiu dels clubs de lectura és donar un punt de vista ampli sobre els llibres i desenvolupar la visió crítica i literària dels participants. Us animem a apuntar-vos-hi!

Autores: Victoria Diaz, Maitane Barranco, Mónica Arcas i Mariam El Hassouni.

Redactors juniors

El més recent