‘Élite’, una sèrie reproduïda a més de 20 milions de llars

190 views

Élite’ és una sèrie espanyola original de Netflix, que es va estrenar el 5 d’octubre de 2018, produïda per Zeta Produccions i per Netflix. Va ser creada per Carlos Montero i Darío Madrona. Actualment té dues temporades de 8 episodis cadascuna.

Aquesta sèrie bàsicament explica l’arribada de tres joves a Las Encinas, un institut molt important d’Espanya, després d’un ensorrament al seu anterior institut. Ells són en Samuel (Itzan Escamilla), la Nàdia (Mina El Hammani) i en Christian (Miguel García),  que en arribar al nou institut es troben amb un estil de vida molt diferent al seu. Per culpa de les diferències socials, els estudiants d’aquest institut no els faran la vida gens senzilla. Entre tot el que va passant, hi ha un assassinat i els adolescents volen descobrir qui n’és el culpable, això resulta ser el tema principal. Els temes d’aquesta sèrie són la intriga,l’amor, el suspens, la violència, l’amistat…

Igual que molts milions de persones, pensem que aquesta sèrie crea una addicció  i una dependència molt grans, ja que sempre et deixa amb intriga i vols veure el següent capítol per saber què passarà. Això és una cosa que no totes les sèries aconsegueixen. Aquesta sèrie està molt bé pensada, hi ha un bon guió al darrere i has d’anar més enllà per arribar a entendre-la del tot. Una altra cosa bona d’Élite, que no moltes sèries tenen, és que té una estructura discontínua, diferent de l’habitual,  perquè comença pel final i et va explicant tota la història a base de flashbacks, així només l’entens del tot una vegada l’has acabada.

Nosaltres recomanem aquesta sèrie a joves, ja que està ambientada en l’edat de l’adolescència (aproximadament dels 13 cap endavant) i explica la situació diària d’uns adolescents. Per tant, aquest públic es pot sentir identificat en algun aspecte o algun personatge de la sèrie.

En aquest link en podeu veure el trailer:

Autors: Pol Tamayo, Maya García, Lucia Marín

Redactors juniors

El més recent