Steam x Change: Apropament a la salut humana

162 views

Steam x Change és un projecte impulsat per Edu Caixa apropa els nois i noies d’ESO, batxillerat i cicles formatius a les ciències de la naturalesa, que inclouen la biologia i la geologia, la física i la química, i també a les ciències socials. El projecte contribueix a la investigació i innovació impulsades per les escoles.

Aquest any es fa la primera edició d’aquest programa educatiu que, en aquest curs, planteja un apropament a la salut humana i a l’alimentació responsable.

El projecte està pensat perquè els alumnes aprenguin d’una forma innovadora i divertida. Un altre dels objectius principals es apropar els alumnes a un aprenentatge digital on principalment l’eina de treball és l’ordinador.

A la nostra escola, el projecte ha aterrat com una optativa. A 3r d’ESO, el nostre curs, hem d’escollir entre dues assignatures: alemany o Steam x Change. Els alumnes que hem triat l’opció científica, estem començant aquest projecte en què aprendrem aspectes importants sobre l’alimentació i el nostre cos i sistema digestiu, fent experiments i pràctiques. Tot amb un gust innovador i divertit.

Els objectius d’aquest nou projecte d’escola són desenvolupar els hàbits saludables a partir de prendre decisions basades en l’evidències científiques, aproximar-se a una visió científica de la vida i estimular les vocacions científiques eliminant barreres del gènere. 

Podeu trobar més informació en aquest enllaç: https://www.educaixa.com/ca/-/programa-steam-x-health

Autors: Hugo Guillem, Iker Expósito i Aleix Pou.

Redactors juniors

El més recent