Els joves i la cultura són compatibles?

153 views

En la societat on vivim, sembla que la cultura cada cop té menys repercussió en els joves. És per això que hem volgut informar-nos de si la cultura està morint o si és una supervivent. Hem fet una enquesta als nostres companys de secundària sobre si en la seva vida la cultura està present o no li donen importància. 

Aquí teniu els resultats:

Com podeu observar, gairebé totes les activitats culturals suspenen en participació, encara que per exemple anar al cinema sí que està present entre la joventut. Sincerament, nosaltres abans de fer l’enquesta ja érem conscients que guanyaria el no, ja que som adolescents i sabem que avui en dia la cultura no és una cosa que apassioni molt a la gent de la nostra edat.

A Premià de Mar hi ha gent que vol apropar la cultura al públic més jove oferint-los extraescolars, teatre, un cinema i una biblioteca. Trobem dues escoles de música, una d’elles propietat de l’ajuntament, hi ha tres escoles oficials d’arts plàstiques i també hi ha professors que ofereixen els seus coneixements de manera particular i autònoma. Finalment trobem quatre centres on s’ensenyen diferents tipus de dansa.

Per nosaltres la cultura és una cosa molt important, ja que aporta molts coneixements i creiem que hauria d’estar més present en el joves. Què creieu vosaltres? Podeu enviar-nos les vostres opinions al nostre correu de redacció: elpilarreport@gmail.com

Autores: Anna Galisteo Mayorgas, Victoria Díaz i Ariadna Garcia.

Redactors juniors

El més recent