La ‘batalla de gallos’ de Red Bull, la competició amb més ritme de l’història

85 views

El 30 de novembre es va celebrar a Madrid la Red Bull ‘Batalla de Gallos’, la competició de freestyle rap més important del món en castellà

Aquest esdeveniment és una competició de rap. Però, perquè ho pugueu entendre millor, seria semblant a una competició esportiva, on hi ha vàries fases i al final hi ha un guanyador.

Els participants han de fer rimes seguint les instruccions de l’event. Hi van participar 16 representants de Llatinoamèrica i Espanya. Els participants van ser els següents:

En representació a Argentina hi van anar Wos, guanyador de la Red Bull de l’any passat, i Trueno, el més jove de la competició i un dels més estimats pel públic. 

Aczino, un dels freestylers més coneguts de la historia del rap, i Lobo Estepario van ser els representants de Mèxic. 

Els representants de Colombia van ser Valles-T, semifinalista de la Red Bull 2018, i Carpe Diem.

Representant Perú hi van anar Litzen i Jaze. Aquest últim va guanyar la God Level d’aquest any en Perú amb la seva dupla Stuart.

En representació d’Espanya hi van anar Zasco Masker, guanyador de la Red Bull Nacional d’aquest any, i Bnet, un dels que sembla que tindrà més futur en aquest món.

El jurat estava format per Omega el CTM, Dtoke, Jony Beltrán, Maikel Delacalle i Arkano.

Aquest event va començar el dissabte a les 19:30 de la tarda al Wizink center de Madrid i va finalitzar a les 23:00. Es va retransmetre en directe per Youtube.

Primer de tot es va fer un sorteig per veure  contra qui farien la primera ronda. I així van quedar els emparellaments:

Com podeu veure ells mateixos van escollir contra qui volien batallar en la primera ronda. Un cop finalitzada, el jurat va escollir qui pensava que havia de passar a la següent ronda,i així successivament fins a arribar a la final. 

A la final hi van arribar un espanyol, Bnet, i Valles-T, un colombià. Que arribés Bnet a la final va ser important ja que va emocionar al públic pel fet de ser local i tenir possibilitats de guanyar, però Valles-T també era un participant molt fort i la cosa no seria fàcil per Bnet. La final va estar molt disputada ja que hi va haver una rèplica, és a dir ,van quedar en empat i llavors van haver de competir una estona més.

Després d’una final plena d’emocions el guanyador va ser Bnet, premi molt merescut, després d’haver competit a un nivell molt alt.

I per últim volem destacar que tots els participants eren homes i que l’única dona que hi havia era la presentadora. 

Autores: Mariam El Hassouni i Ariadna Garcia.

Redactors juniors

El més recent