NiceOne Barcelona: el millor esdeveniment on jugar videojocs i veure tornejos

285 views

El NiceOne Barcelona s’ha celebrat del dia 28 novembre al dia 1 de desembre a la Gran Via de Barcelona

Aquest esdeveniment és un dels més importants  de la història dels videojocs, perquè permet l’accés anticipat als videojocs més esperats del 2020.

Hi han assistit  alguns dels millors youtubers del món com, per exemple, aquests coneguts influencers: TheGrefg, Lolito Fernandez, Vegetta777 i Willirex. Ells son coneguts pels vídeos que pugen al Youtube, anomenats gameplays, que es podria traduir com videos de jocs; han tingut èxit per la seva feina dura i la seva habilitat jugant.

Dins d’aquest esdeveniment s’ha pogut jugar a videojocs que encara no han sortit a la venda i a d’altres que sí que han sortit, però recentment. Ha sigut una oportunitat per poder jugar a alguns jocs que no tenim comprats i de competir contra d’altres ‘gamers’ (jugadors).

Algunes de les activitats que s’han dut a terme a la fira han sigut:

Games Expo: Zona d’exposició on les diferents distribuïdores i desenvolupadores de videojocs han mostrat les seves novetats. Entre les marques presents han destacat PlayStation, Nintendo, Microsoft, Bandai Namco, Koch Mitjana, 2K Games, Activision, Take Two, Konami, Electronic Arts i Badland Games.

Games Pro: Programa de conferències i reunions per a professionals de sector i del món acadèmic.

Games Arena: A l’escenari LVP en BGW 16 es van veure ornejos i lligues d’e-Sports com la Challenger Sèries de League of Legends de la Lliga de Videojocs Professional (LVP).

Games Party: Música en directe, concursos de cosplay, trobades de youtubers i altres esdeveniments a l’aire lliure.

RetroBarcelona: Museu de videoconsoles en RetroBarcelona Fira de videojoc retro i tecnologia clàssica integrada a BGW des de la seva quarta edició. Ha inclòs un museu, zona de joc, tornejos, conferències sobre la història de videojoc, podcast en directe i mercat.

Redactors juniors

El més recent