Així va ser el cinquè torneig internacional de gimnàstica rítmica

139 views

Dissabte dia 23 de novembre es va celebrar la VI Copa Internacional de  Catalunya de Gimnàstica Rítmica

L’aconteixement va ser realitzar al Pavelló Municipal de la Vall d’Hebron (Barcelona). En aquest campionat, hi van participar les millors gimnastes internacionals i també nacionals de les categories Junior i Senior per la VI Copa.

El pavelló era molt gran i amb moltes grades, estava tot ple i hi havia un ambient actiu i dinàmic. Tenia un sostre sorprenent i semblava nou. Totes les gimnastes portaven una malla per tenir la major elasticitat i duien el cabell recollit en un monyo perquè no les molestés. També anaven amb unes soles per als peus per no fer-se mal a la planta. Com a descripció física, totes les gimnastes eren primes i pesaven menys de 55 quilos.

Hi havia diferents categories que es van disputar en aquest torneig: hoop, pilota i cinta. Per cada categoría hi havia un taula de classificacions i després, quan totes les gimnastes havien fet les seves coreografies a les diferents categories, els punts es sumaven, i qui tenia més punts guanyava.  

Ser espectadors d’aquest torneig ens va semblar una experiència diferent ja que mai havíem assistit a cap competició de gimnàstica rítmica. No podem dir que ens semblés el millor espectacle del món però sí que va ser millor del que esperàvem. 

Redactors juniors

El més recent