Witch Market: el col·legi Hogwarts, obert a tothom

293 views

El Witch Market va tenir lloc, com cada any, a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona a la plaça Universitat, en ple centre de Barcelona, els dies 23 i 24 de novembre

Tots els fans d’Animals Fantàstics i de Harry Potter, com seria el nostre cas, hi vam assistir al Witch Market. Hi havia un mercat ple d’objectes com varetes, escombres, punts de llibres, dibuixos fins i tot cerveses de mantega.

Parada amb ninots de Harry Potter

Els més fanatics van anar disfressats del seus personatges preferits com Harry Potter, els bessons Weasley o Voldemort entre d’altres. La disfressa que més ens va agradar va ser la de Bellatrix, ja que era un noi disfressat com ella i era un cosplay molt curiós i ben fet.

Gràcies al nostre passi de premsa, no vam haver de fer gens de cua, cosa que ens va alegrar molt, ja que la cua donava la volta a tota la universitat. No sabem dir quantes persones hi havia en total, però estava molt ple. Hi havia gent de totes les edats, des dels 5 anys fins als 70. A tota persona que hi entrava li donaven una polsera de color negre on deia ‘Witch Market’ amb un òliba com a símbol.

Al principi estàvem molt desorientades, per que no hi havia mapes, cosa que haurien de tenir en compte per les següents edicions. Després de moltes voltes, pujades i baixades per les escales ja estàvem més o menys ubicades.

Mapa

El primer que vam fer va ser una volta pel mercat màgic. Al principi no sabíem què comprar ja que tot ens agradava i, sincerament, pensàvem que seria més car. Després de moltes voltes vam decidir comprar alguns records com van ser pins, punts de llibre, galetes de Harry Potter… També vam fer algunes activitats, ens faltava temps per poder-les fer totes. Hi havia tallers, xerrades, projeccions, photocalls, rifes benèfiques, concursos, sala de jocs, exposicions… Vam poder assistir a una desfilada de models de roba inspirada en el món màgic, i ens va encantar. 

Programa

A la planta zero hi havia el vestíbul, on podíem trobar el mercat màgic; el claustre on hi havia la sala Aula Magna on feien alguns espectacles; el jardí interior o, millor dit, el famós Bosc Prohibit; també hi havia una zona per menjar i una d’activitat infantil i  de tallers que podíem trobar al pati lateral.

A la primera planta hi havia una sala on podíem veure més espectacles: era la Sala Paranimf, a la qual no vam poder assistir perquè hi havia un màxim de persones. 

El Witch Market ha sigut una experiència màgica, i valorem molt l’oportunitat que ens han ofert. Ens ha encantat i la gent era molt amable amb nosaltres. Nosaltres ho recomanem per què és una oportunitat que no pots tenir cada dia.

Autors: Mariona Martinez i Maitane Barranco

Redactors juniors

El més recent