‘Frozen 2’: Emocions per a tota la família

279 views

Durant l’any 2013 es va estrenar una de les pel·lícules més conegudes del cinema d’animació: Frozen. Va ser un gran èxit, una bomba al cinema d’aquell moment, i va guanyar dos Oscar: millor pel·lícula d’animació i millor cançó original (Let it go). Va recaudar un total de 1.270 milions d’euros aproximadament. Fins i tot se n’ha fet un musical de Broadway.

Durant aquest mes de desembre s’ha estrenat la pel·lícula Frozen 2, la seva continuació. És una segona part de la història principal d’Elsa, la protagonista, la seva germana Anna, la seva parella i un parell d’amics peculiars. Van voler aprofitar l’èxit per treure una nova pelicula i de moment porten un benefici de 1.100 milions d’euros.

Des del nostre punt de vista, val la pena veure-la: és una pel·lícula amb unes animacions fascinants i amb valors que transmet a tota la família, des de l’amistat fins a l’amor. 

Hi ha diferents personatges importants, encara que la principal és l’Elsa, ja que ella és la portadora dels poders i la raó de la nova aventura per salvar el regne. També apareix la seva germana Anna, una noia amb molt de caràcter, una mica somiadora i molt valenta; moltes noies petites i no tan petites volen arribar a tenir els valors que elles mostren, arribar a ser com elles. També trobem de nou el ninot de neu que es diu Olaf, en aquesta història sortirà una mica malparat, encara que com diuen dins de la pel·lícula, “l’aigua té memoria”.

Nosaltres creiem que la principal raó que sigui tan popular i emotiva és el treball que té darrere, el nivel de detall és espectacular, i transmet moltes emocions a l’espectador, és a dir, pot fer a l’espectador sentir tot el que veu a la pantalla.

La saga Frozen és una producció transmedia, és a dir, no només han tret la pel·lícula, si no que també han tret diversos productes com joguines, videojocs, etc. Tot això ha ajudat a la gran repercussió de la pel·lícula. 

Autors: Pol Tamayo, Ariadna Fargallo

Redactors juniors

El més recent