Bàsquet infantil: una bona opció per fer esport a Premià de Mar

170 views

Així és com funciona el bàsquet a Premià de Mar i com va ser capaç l’infantil del Premià de guanyar una lliga 

Premià compta amb diferents tipus de modalitats esportives com futbol, tennis, hoquei… Una d’aquestes modalitats és el bàsquet: Premià disposa d’unes instal·lacions al poliesportiu municipal per practicar-lo, qualsevol persona pot apuntar-s’hi des dels 5 anys fins que el seu cos estigui capacitat per a practicar esports. L’únic que ha de fer és anar al poliesportiu, parlar amb el coordinador del bàsquet i començar a disfrutar d’aquest gran esport.

L’equip infantil va guanyar la lliga l’any passat. En les categories inferiors del Premià es celebren 2 lligues: la que va des d’octubre fins a Nadal i la que va des de gener  fins a l’estiu. En la primera lliga el Premià no va finalitzar en una posició massa bona, encara que no esperaven guanyar tampoc esperaven quedar tan malament.

Malgrat els resultats dolents que va obtenir l’Infantil l’entrenadora va decidir mantenir-los al mateix nivell amb el qual van començar la primera lliga. Van pensar que acabarien la lliga amb un resultat bastant dolent, ja que els rivals que havien quedat 1r i 2n en la lliga d’octubre  van tornar a coincidir en la segona temporada. El primer partit de la nova temporada era contra un equip que havia quedat primer; l’infantil estava molt nerviós, però a mesura que va anar passant el temps de partit van millorar i van aconseguir guanyar-los amb un resultat bastant bo. A partir d’allà els seus resultats van anar de millor en millor fins que es van posar primers en la competició.

L’últim partit va ser bastant interessant ja que es jugaven la lliga contra el segon equip. Qui guanyés el partit també guanyava la lliga. El partit va ser bastant emocionant ja que els segons, encara que no fossin els millors jugadors, jugaven bastant bé. La primera part del partit va estar bastant igualada però, en la segona part, el Premià va distanciar molts punts del marcador sobre l’altre equip, i no van poder igualar-los. Així van quedar campions.

Autors: Adrià Casero, Jordi Santizo

Redactors juniors

El més recent