Homenatge a Martí Rosselló

250 views

Martí Rosselló va ser un poeta i escriptor català nascut a Premià de Mar

El dia 5 de febrer la biblioteca de Premià de Mar ha fet un homenatge a Martí Rosselló en el 10è aniversari de la seva mort. Un dels actes ha sigut una conferència a càrrec d’Anton Maria Espadaler, amb la participació de Pep Bras.

A la biblioteca també s’ha fet un recull bibliogràfic per donar visibilitat a les obres que va fer Martí Rosselló, tant narratives com de poemes. A més, també es pot veure una exposició dels seus llibres des del dia 31 de gener fins al 30 d’abril d’aquest any, serà totalment gratuïta i l’organitza la biblioteca. 

Martí Rosselló Lloveras va néixer a Premià de Mar el 1953 i va morir el gener de 2010,  un dia qualsevol, en mig del carrer i de forma sobtada. Va ser un poeta i escriptor català. Ell vivia tota la vida a Premià de Mar, on treballava com a bibliotecari. Era també col·laborador del diari El Punt i de Ràdio Premià.

Anna K, és una de les seves novel·les (2000), la que més èxit va tenir, està traduïda al francès i va ser finalista en el Premi Llibreter.

Després de la seva mort, van decidir posar el seu nom a la nova biblioteca municipal de Premià de Mar. Martí Rosselló havia estat durant molts anys bibliotecari de l’antiga biblioteca de Can Manent a la mateixa localitat. La biblioteca Martí Rosselló es va inaugurar poc després de la seva mort. 

Autores: Monica Arcas, Victoria Diaz i Maitane Barranco

Redactors juniors

El més recent