La comèdia musical ‘Glups!’ es representa aquest mes a Premià de Mar

166 views

El 15 de febrer s’ha estrenat al teatre Patronat de Premià de Mar l’obra Glups!, interpretada per el grup amateur del teatre i se seguirà representant durant el 16, 22, 23, 29 i 1 de març

Glups! és originalment una comèdia musical de la companyia catalana Dagoll Dagom. Dagoll Dagom va ser creada l’any 1974 per Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel. És una companyia coneguda per els seus grans musicals, com Mar i cel o ScaramoucheGlups! va ser estrenada el 28 de juliol de l’any 1983 i va ser un gran èxit que va impulsar la companyia Dagoll Dagom final al més alt. És un espectacle molt divertit fet a base de les misèries dels humans que no han canviat al llarg del temps.

El grup amateur de Premià ha tingut moltes dificultats per poder realitzar aquesta obra, entre elles la manca de temps, que ha fet que no hagin pogut cantar les cançons que ells esperaven. S’han adonat de la dificultat que comporta fer un musical i de tot el temps que s’hi ha d’invertir. Han comptat amb l’ajuda d’un cos de ball per poder fer l’espectacle més amè, i per ajudar-los a practicar els balls. 

Degut a les seves dificultats han fet una versió bastant diferent a l’original però amb la gran essència del teatre. També és veritat que era molt complicat fer aquesta obra, i més amb els recursos que tenien, però tot i això, no deixa de ser teatre i l’esforç i l’implicació han d’estar allà, que són les coses més importants.

Amb tot això volem dir que potser el resultat no ha sigut el que esperaven, però que no deixa de ser una obra molt divertida amb la qual podeu passar una gran estona amb la vostra família i amics.

Redactors juniors

El més recent