7 idees per fer durant el confinament

167 views

El virus ens ha portat a tothom, ja siguem estudiants, professorat, treballadors, empresaris…, canvis molt importants en la nostra rutina i en el nostre dia a dia. Sobretot des que el Govern ens demana passar a casa sense sortir un mes pel bé de la nostra salut i el bé de la salut dels altres ciutadans.

Aquest temps que passem a casa no ha de ser concedit per no fer cap activitat o simplement, unes vacances. Seguidament, trobaràs algunes idees de què fer aquests dies en casa: 

  1. Fomentar la lectura. Ara que hi ha més temps i la lectura és una de les millors maneres d’eliminar l’avorriment. 
  2. Cuinar noves receptes. Molt de temps lliure, per què no intentar fer les crepes que fa l’àvia en família? 
  3. Crea playlist. La música pot ser una gran ajudant en aquest tipus de moments i crear una playlist amb els teus temes preferits potser un molt bon entreteniment.
  4. Fes els teus workouts a casa. No deixis de fer esport i fes les teves rutines en el saló de la teva casa o al jardí si en tens. 
  5. Jugar a jocs de taula. Aquesta alternativa pot ser una de les més divertides, es poden sumar els més grans de casa també.
  6. Realitzar activitats d’art. En aquests dies, la creativitat ha de ser una bona aliada per poder fer certes activitats com ara pintar, dibuixar…
  7. Internet. És també un bon camí amb centenars de milers de milions de solucions més per no arribar a avorrir-te. Ni tu ni la teva família.

Cal recordar que s’han de respectar les mesures agafades per l’Estat i pel bé de la població, aquestes mesures no venen amb un manual. Creem nosaltres el nostre propi!

Redactors juniors

El més recent