Sobre la pandèmia del coronavirus

177 views

Avui en dia tothom coneix i està informat sobre la pandèmia de COVID-19, conegut com la pandèmia del coronavirus. Aquesta malaltia la causa el virus SARS-CoV-2, i va començar a inicis de desembre a la ciutat xinesa de Wuhan. Es va identificar allà el focus perquè hi havia el mercat majorista de marisc de Wuhan, on es venien animals vius.

Es creu que aquest és el principal problema del coronavirus que ha fet augmentar els contagis per tot el món. Inicialment, el coronavirus va començar molt fort a la Xina, ja que morien moltes persones i no tenia cura. La solució que van trobar va ser que la població s’havia de quedar a casa i només podia sortir si era per anar a comprar, i si s’havia de sortir per un problema o per una necessitat urgent havia de fer-ho amb mascareta.

Actualment aquest virus ha arribat a la majoria dels països i ara Xina no està tant afectada com Italià, Espanya, etc. En aquests moments Espanya està passant pels pitjors moments, per això necessita que tothom col·labori; tant la població com el govern. Gran part de la població de tota Espanya vol sortir, sobretot els nens petits i les persones grans, però només es pot sortir per passejar el gos o per realitzar la compra de primera necessitat, com per exemple anar a la farmàcia.

Redactors juniors

El més recent