#OscarSoWhite, Morgan Freeman i el racisme en els Oscar

/
256 views

Racisme: una paraula que està present en la nostra societat tot i que cada cop intentem utilitzar-la menys per fer-la desaparèixer. Però inclús dins del món del cinema, òbviament, trobem racisme, injustícies i desigualtats que no es fan saber públicament per no donar una mala imatge de l’Acadèmia.

Al llarg de la història dels Oscar, 87 anys d’existència, només 15 premis han anat a parar en mans de persones amb la pell negre. Les xifres són les que són per molt que sorprenguin, tot i que actualment, existeixen moviments de protesta com per exemple #OscarSoWhite. Per tant, s’hi està treballant.

Però, qui són aquests actors negres que han guanyat un premi? Els dos actors més populars són Morgan Freeman i Denzel Washington. Denzel Washington va ser guanyador de 2 premis Oscar com el millor actor en les pel·lícules Temps de Glòria i Training day. En Morgan Freeman en va guanyar un com a millor actor secundari en Million Dollar Baby, tot un èxit que cal recordar!

Tràiler: Million Dollar Baby
Tràiler: Training Day


Redactors juniors

El més recent