Els artistes que més Oscars han guanyat

a Tema del mes

Us presentem una infografia on recollim els artistes que més Oscars han guanyat al llarg de la història de la cerimònia.

Em dic Danitza Sofia, vaig néixer el 12 de juliol del 2005. Visc a Premià De Mar, Barcelona. M'agrada fer esports. Soc jugadora de bàsquet des dels 9 anys, feia bàsquet a Premià De Mar però actualment faig bàsquet a Vilassar De Dalt. M'agrada la música. Me llamo Danitza Sofía, nací el 12 de julio de 2005. Vivo en Premia De Mar, Barcelona. Me gusta practicar deportes. Soy jugadora de baloncesto desde los 9 años, hacía baloncesto en Premià de Mar pero actualmente juego en Vilassar De Dalt. Me gusta la música. My name is Danitza Sofia I was born on July 12, 2005. I live in Premia De Mar, Barcelona. I like sports. I'm a basketball player since I was 9 years old, I played basketball in Premià de Mar but I'm currently playing in Vilassar De Dalt. I like music.