L’enyor de la normalitat

/
183 views

Moltes persones creien que la rutina és avorrida o que anar a comprar el pa és una tasca que fa mandra, i ara molts troben a faltar aquesta normalitat

Llevar-se i anar a l’escola, veure els nostres companys de classe, entrenar, sortir a córrer, anar de compres o sortir amb uns amics, anar a veure a la família, comprar-se uns xurros, anar a casa d’algú… Ens resultaven coses normals, tan i tan normals que mai ens havíem aturat a valorar la llibertat que teníem. Fins ara, en el moment en què ens adonem que tot allò era el que ens donava part de la nostra felicitat. 

Ara que vivim entre quatre parets som més veïns que abans, esperant tots junts que siguin les 20.00h per aplaudir i agrair a l’equip sanitari, al personal de neteja, als dependents de supermercats i botigues d’alimentació, a policies i a tota aquella gent que, tot i que passem per una de les pandèmies més perilloses i amb més conseqüències, surten a fer que el nostre futur no sigui impossible.

Cadascú al seu terreny (l’equip sanitari lluita contra la pandèmia, els policies controlen el confinament, els dependents dels supermercats fan possible el teu menjar…) però tots molt importants. Cal valorar aquells esforços que es fan des de les diferents parts de la societat, perquè junts es pot fer tot. Siguem responsables contra aquest invisible enemic.

Redactors juniors

El més recent