La directiva del Barça torna a embolicar la troca… (i aquesta vegada és molt greu)

a Actualitat/Esports

En aquest últim mes la plantilla de jugadors del Barça ha acceptat una rebaixa del sou d’un 70 per cent,  proposada per la pròpia directiva a causa de la crisi del Covid-19. A més els jugadors s’han compromès a posar més diners perquè els treballadors del Futbol Club Barcelona puguin cobrar el 100% del seu sou.

Però la polèmica ha arribat quan la plantilla del Barça ha fet públic un comunicat explicant que ells van ser els primers en proposar la rebaixa de sou i que la directiva va crear molta pressió i tensió entre els jugadors, quan ells sempre ho havien proposat. D’aquesta manera la plantilla del Barça intenta que la directiva no els posi de cara a la prensa com si ells no volguessin fer una rebaixa gran del seu sou.

Messi ha sigut contundent amb la directiva, deixant caure que sempre s’han assenyalat com a culpables als jugadors de no haver arribat abans a aquest acord. Com a portaveu del grup va ser el primer que va publicar aquest article i més tard ho van fer tots els jugadors del Barça.

(Article escrit el 30/3/2020)

Me llamo Ramón Pérez, soy un estudiante de 3r de ESO. Yo vivo en Premià de Mar. Mis intereses son los deportes y mi preferido es el fútbol. Em dic Ramon Pérez, sóc un estudiant de 3r d’ESO. Visc a Premia de Mar. Els meus interessos són els esports, i el meu preferit és el futbol. My name is Ramon Perez. I'm a 3rd year ESO student. I live in Premia de Mar. My interests are sports and my favorite one is football.