Japan Weekend: una oportunitat per conèixer Japó des de Barcelona

/
253 views

Els passats 7 i 8 de març es va celebrar a la farga d’Hospitalet la Japan Weekend. El recinte era petit comparat amb el Saló del Manga, encara que la cua hi arribava a fer una volta sencera. 

Comparat amb altres aconteixements relacionats amb aquest tema, era petit i sincerament n’esperàvem més: en una hora podies veure tots els apartats de la Japan Weekend. Una de les coses que és important de cara al públic es l’entreteniment i va ser un gran detall que dediquessin més d’un espai a fer jocs o activitats interactives per a les persones que vulguessin; per exemple, hi havia gent ballant coreografies de grups de k-pop com Black Pink, entre altres. Una de les coses importants va ser el detall d’impulsar els petits comerços: hi havia un espai per als dibuixants o creadors de material com bijuteria o espases. Dins de la Japan Week es podien comprar un munt de coses exclusives d’animes o altre sèries conegudes de televisió. 

Una de les coses positives que fa que vulguis tornar son la quantitat d’activitats que hi havia preparades per un dia, es al·lucinant la preparació que hi ha darrere, ja que es un gran treball arribar a preparar tants tallers, conferències…

En general la Japan Weekend és una oportunitat per conèixer una mica més sobre la cultura japonesa i conèixer un munt de cosplayers (gent que va caracteritzada d’algun personatge o figura d’animes, jocs, mangas, etc).

Recomanem anar-hi, és entretingut i surts d’allà amb ganes de veure més, encara que per altres edicions ens agradaria que hi haguessin més coses en un espai més ample.

Redactors juniors

El més recent