Japan Weekend: una oportunitat per conèixer Japó des de Barcelona

a Actualitat/Cultura/JR Go

Els passats 7 i 8 de març es va celebrar a la farga d’Hospitalet la Japan Weekend. El recinte era petit comparat amb el Saló del Manga, encara que la cua hi arribava a fer una volta sencera. 

Comparat amb altres aconteixements relacionats amb aquest tema, era petit i sincerament n’esperàvem més: en una hora podies veure tots els apartats de la Japan Weekend. Una de les coses que és important de cara al públic es l’entreteniment i va ser un gran detall que dediquessin més d’un espai a fer jocs o activitats interactives per a les persones que vulguessin; per exemple, hi havia gent ballant coreografies de grups de k-pop com Black Pink, entre altres. Una de les coses importants va ser el detall d’impulsar els petits comerços: hi havia un espai per als dibuixants o creadors de material com bijuteria o espases. Dins de la Japan Week es podien comprar un munt de coses exclusives d’animes o altre sèries conegudes de televisió. 

Una de les coses positives que fa que vulguis tornar son la quantitat d’activitats que hi havia preparades per un dia, es al·lucinant la preparació que hi ha darrere, ja que es un gran treball arribar a preparar tants tallers, conferències…

En general la Japan Weekend és una oportunitat per conèixer una mica més sobre la cultura japonesa i conèixer un munt de cosplayers (gent que va caracteritzada d’algun personatge o figura d’animes, jocs, mangas, etc).

Recomanem anar-hi, és entretingut i surts d’allà amb ganes de veure més, encara que per altres edicions ens agradaria que hi haguessin més coses en un espai més ample.

Em dic Ariadna Fargallo Lopez , vaig néixer el 24 de juliol de 2005, a l’hospital de Mataró, actualment visc a Premià de Mar. Soc una alumna de l’escola El Pilar, actualment estic a 3r ESO. M’agraden tot tipus de jocs i videojocs, m’encanta llegir llibres, la meva autora preferida és la Laura Gallego, entre altres. Me llamo Ariadna Fargallo Lopez, nací el 24 de julio de 2005, en el hospital de Mataró, actualmente vivo en Premià de Mar, soy una alumna de la escuela el Pilar, estoy en 3º ESO. Me gustan todo tipo de juegos y video juegos, y leer libros de Laura Gallego, entre otros. My name is Ariadna Fargallo Lopez, I was born on July 24, 2005, at the hospital of Mataró, I am currently living in Premià de Mar, I am a student at the school El Pilar, I am currently in 3rd grade. I like all kinds of games and video games, I love reading books, my favorite author is Laura Gallego, among others.