Japan Weekend: una oportunitat per conèixer Japó des de Barcelona

/
61 views

Els passats 7 i 8 de març es va celebrar a la farga d’Hospitalet la Japan Weekend. El recinte era petit comparat amb el Saló del Manga, encara que la cua hi arribava a fer una volta sencera. 

Comparat amb altres aconteixements relacionats amb aquest tema, era petit i sincerament n’esperàvem més: en una hora podies veure tots els apartats de la Japan Weekend. Una de les coses que és important de cara al públic es l’entreteniment i va ser un gran detall que dediquessin més d’un espai a fer jocs o activitats interactives per a les persones que vulguessin; per exemple, hi havia gent ballant coreografies de grups de k-pop com Black Pink, entre altres. Una de les coses importants va ser el detall d’impulsar els petits comerços: hi havia un espai per als dibuixants o creadors de material com bijuteria o espases. Dins de la Japan Week es podien comprar un munt de coses exclusives d’animes o altre sèries conegudes de televisió. 

Una de les coses positives que fa que vulguis tornar son la quantitat d’activitats que hi havia preparades per un dia, es al·lucinant la preparació que hi ha darrere, ja que es un gran treball arribar a preparar tants tallers, conferències…

En general la Japan Weekend és una oportunitat per conèixer una mica més sobre la cultura japonesa i conèixer un munt de cosplayers (gent que va caracteritzada d’algun personatge o figura d’animes, jocs, mangas, etc).

Recomanem anar-hi, és entretingut i surts d’allà amb ganes de veure més, encara que per altres edicions ens agradaria que hi haguessin més coses en un espai més ample.

close

Adriana Corpas Días
Aleix Pou Peralta
Amira Benslaiman
Anass Essayah Tantoun
Anna Galisteo
Mariona Martínez
Ariadna Fargallo Lopez
Ariadna Garcia Lara
Ayman Anzaui Anzaoui
Adrià Casero Roca
Danitza Sofia Sardón
David Calvo
Eva Sánchez
Gisela Ferrer Pereira
Iker Exposito Avendaño
Irene Rodríguez
Jordi Santizo
Lucia Marín
Maitane Barranco
Mariam El Hassouni
Maya Garcia
Mònica Arcas Mateos
Noel Ferrer
Pau Garcia Lopez
Pol Tamayo
Ramon Pérez
Roser Montañola
Ruben Ojeda Puyoles
Unai Soria
Victoria Díaz R.
Xavier Torres
Hugo Guillem Marchante
Youssef El Rhendour

El més recent

Els patis de sisè

Hem canviat d’edifici i ara els patis són diferents. Per nosaltres és un canvi important perquè