“El futbol tracta de pràctica i esforç”

a Actualitat/Esports/Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Ruben Ojeda i Pau Garcia

És un jugador de futbol sala de l’Espanyol. Va néixer el 2 de gener del 2001, actualment té 19 anys i viu a Premià de Mar. Medeix 1,72 cm i pesa 63 kg, juga de mig i la seva lateralitat és la dreta. 

Podries explicar-nos d’on et va venir la motivació per jugar a futbol?

La meva motivació per jugar a futbol ja la tenia des de molt petit i a més a tota la meva família li encanta el futbol.

Amb quants anys vas començar a jugar?

De més petit hi jugava amb el meu pare, però realment vaig començar amb 6 anys.

On jugaves a la teva infància ?

Vaig jugar en el equip del meu poble i després d’uns anys me’n vaig anar a  l’Espanyol. 

Creus que el futbol es un esport difícil ?

No és un esport gaire difícil, si t’agrada és molt fàcil jugar-hi,  es tracta de pràctica i esforç.

A quin altre equip t’agradaria jugar ?

Sempre, desde petit, he pensat que m’agradaria jugar en el Pozo o en el Barça. Aquí estic molt bé encara que si m’arribés una entrevista amb el Barça hi aniria directament.

Quins dies entrenes ?

Dilluns, dimecres i divendres.

Tens alguna altre afició a part del fútbol?

També tinc afició al volei i a jugar a la play.

On estudies? Tens una agenda molt apretada?

Estudio en un institut de l’Espanyol.  Tinc una agenda a vegades molt apretada entre els estudis i els entrenaments del club.

Quan vas entrar l’Espanyol què vas sentir ?

El que vaig sentir era alegria, emoció; al principi estava molt nerviós perquè era la  primera vegada que estava en un club important.

Guanyes diners per estar en aquest equip ?

Això no ho puc dir.

A la teva família els agrada que juguis a aquest esport ?

Els encanta que jugui a futbol, al meu pare a qui més. Sempre ha sigut el meu somni.

Com et sents quan guanyes un partit ?

Content i més quan guanyem un partit important: estic emocionat i feliç.

Tens partits pròximament ?

Sí, aquesta setmana, i la que ve també.

Acostumes a  dedicar els gols que marques a algú en especial ?

Si, els dedico a la meva àvia, que va morir.

Quin objectiu t’agradaria aconseguir?

Ser el millor jugador de futbol sala, el meu preferit és el Ricardinho.

Què significa per tu l’esport ?

Per mi aquest esport és com part de la meva vida, del meu cos, si no pogués  jugar, no seria jo mateix.

Soc el Ruben Ojeda , vaig néixer el 20 de gener de 2004 a Barcelona, tinc 15 anys i visc a Premià de Dalt (Barcelona). Estudio a la escola El Pilar de Premià de Mar a 3 d’ESO . Soc amable, graciós i m’agrada el dibuix artístic , m’agrada molt jugar a futbol i sóc bo. El parkour també és un esport que m’agrada. Toco la guitarra (flamenca ,bulerias …), m’agrada la música flamenca i el rap, I am Ruben Ojeda, I was born on January 20, 2004 in Barcelona, ​​I am 15 years old and I live in Premià de Dalt (Barcelona). I study ESO 3 at the school El Pilar in Premià de Mar and I like artistic drawing. I am friendly, funny and I like to play soccer. Parkour is also a sport I like. I play the guitar (flamenco, bulerias ...), I like flamenco music and rap. Soy Ruben Ojeda, nací el 20 de enero de 2004 en Barcelona, ​​tengo 15 años y vivo en Premià de Dalt (Barcelona). Estudio en la escuela El Pilar de Premià de Mar en 3º de ESO y me gusta el dibujo artístico. Soy amable, gracioso y me gusta mucho jugar al fútbol y soy bueno. El parkour también es un deporte que me gusta. Toco la guitarra (flamenco, bulerías ...), me gustan la música flamenca y el rap.,