Carta destinada al coronavirus

a Actualitat/Cultura

Hola Covid-19,

Com et van les coses? Últimament veig que tothom parla molt de tu i ets el centre d’atenció en molts pobles, ciutats i països. 

Suposo que portes de la mà moltes coses dolentes: ets un virus, ets perillós, ets assassí i, per si et sembla poc, ens obligues a passar més de 20 dies en casa sense entrades ni sortides. 

Però, igual que tens coses dolentes, en portes a la mà d’altres que sí que són bones: ara puc llegir aquell llibre que porta setmanes a la prestatgeria, ara puc practicar amb la guitarra i el piano, ara puc seure a veure una marató de la meva sèrie preferida, ara puc ser amb els meus germans, ara puc compartir temps amb el meu estimat pare i la meva estimadissima mare, tinc temps per ballar i cantar, fins i tot de fer una mica d’esport, ara cuino moltíssim i he descobert que m’encanta, ara tinc temps de fer trucades a aquelles persones que sempre porto en ment però mai tinc temps de parlar-hi, ara tinc molt més temps per reflexionar, per mirar-me al mirall i saber com em trobo, de fer-me un te al matí i un bon esmorzar, ara tinc temps per adonar-me que molts cops l’abraçada que vaig donar aquell dia no hagués pensat mai que fos l’última en molt de temps, tinc temps per valorar la llibertat de poder sortir sense infringir cap norma, quan tenia la possibilitat de fer absolutament tot el que volgués. 

Ara valoro més aquelles abraçades, aquells petons i aquell contacte físic entre la gent perquè m’adono de la importància que tenen. M’adono que som persones, que necessitem relacionar-nos, ens dona vida. Necessitem controlar el nostre temps, però ara que el temps ens controla, aprenem. Per això, gràcies Covid-19.

Atentament,

Amira

El meu nom és Amira Benslaiman. Vaig néixer el 3 de febrer del 2005. Estudio en l’Escola El Pilar, tot i que vaig estudiar tota la primària en l’Escola El Dofí. En el meu temps lliure em dedico en estudiar idiomes com l’àrab i l’anglès, o bé en tocar el piano, ja que sento molta admiració cap a la música. També m’agrada molt l’esport. Mi nombre es Amira Benslaiman. Nací el 3 de febrero del 2005. Estudio en la Escuela El Pilar, aunque estudié durante toda mi infancia en la Escuela El Dofí. En mi tiempo libre me dedico en estudiar idiomas como el árabe y el inglés o bien, en tocar el piano, ya que siento mucha admiración por la música. También me gusta mucho el deporte. My name is Amira Benslaiman, I was born in February the 3rd of 2005. I study in El Pilar School, though I did study all my primary in El Dofí School. In my free time I practise lenguages like arab and English or play the piano, because Í like it so much. I also like so much sport.