Carta destinada al coronavirus

89 views

Hola Covid-19,

Com et van les coses? Últimament veig que tothom parla molt de tu i ets el centre d’atenció en molts pobles, ciutats i països. 

Suposo que portes de la mà moltes coses dolentes: ets un virus, ets perillós, ets assassí i, per si et sembla poc, ens obligues a passar més de 20 dies en casa sense entrades ni sortides. 

Però, igual que tens coses dolentes, en portes a la mà d’altres que sí que són bones: ara puc llegir aquell llibre que porta setmanes a la prestatgeria, ara puc practicar amb la guitarra i el piano, ara puc seure a veure una marató de la meva sèrie preferida, ara puc ser amb els meus germans, ara puc compartir temps amb el meu estimat pare i la meva estimadissima mare, tinc temps per ballar i cantar, fins i tot de fer una mica d’esport, ara cuino moltíssim i he descobert que m’encanta, ara tinc temps de fer trucades a aquelles persones que sempre porto en ment però mai tinc temps de parlar-hi, ara tinc molt més temps per reflexionar, per mirar-me al mirall i saber com em trobo, de fer-me un te al matí i un bon esmorzar, ara tinc temps per adonar-me que molts cops l’abraçada que vaig donar aquell dia no hagués pensat mai que fos l’última en molt de temps, tinc temps per valorar la llibertat de poder sortir sense infringir cap norma, quan tenia la possibilitat de fer absolutament tot el que volgués. 

Ara valoro més aquelles abraçades, aquells petons i aquell contacte físic entre la gent perquè m’adono de la importància que tenen. M’adono que som persones, que necessitem relacionar-nos, ens dona vida. Necessitem controlar el nostre temps, però ara que el temps ens controla, aprenem. Per això, gràcies Covid-19.

Atentament,

Amira

El més recent

Fem impro!

Dijous 10 de desembre, nosaltres, la classe de sisè, vam rebre la visita de l’actor Rai