Ho estan fent bé els artistes?

174 views

Potser molts de vosaltres teniu entrades per a concerts o obres de teatres, però per culpa del confinament no hi heu pogut anar. També potser sabreu que molts artistes han hagut de cancel·lar molts concerts i/o gires que tenien planificades. I llavors què estan fent ara?

Molts cantants han estat fent concerts a través d’instagram, una plataforma digital on pots penjar vídeos, fotografies, etc. I crec que ha sigut una proposta molt encertada per la seva part, ja que així ens poden entretenir i al mateix temps podem gaudir de la seva música com ho faríem si res d’això hagués passat. Tot això ho fan sobretot en transmisions en directes o publicant covers de cançons.

A part també han sortit  vàries cançons d’artistes molt coneguts a Espanya, on podem veure que el videoclip està adaptat a la situació que ens ha tocat viure. Per exemple: Aitana Ocaña, finalista d’OT 2017 i David Bisbal van fer una cançó titulada “Si tu la quieres”, amb el videoclip fet a partir de vídeos de gent a les seves cases i ells simulant que estan en una video trucada. Això també ho va fer un altre cantant espanyol, Robledo, amb la seva cançó “Dime bebesita”, on podem veure com en el videoclip apareix ell cantant mentre van apareixent altres cantants o famosos en el seu mòbil simulant també que estan en una trucada. 

També els concursants d’ “Operación triunfo” estan fent covers de cançons que el mateix programa els ofereix, i les estan publicant a Youtube com farien en el programa normal, ja que es van veure obligats a aturar la transmissió per aquesta situació, ja que no podia anar-hi gent de públic ni hi podien anar els treballadors a fer la seva feina.

En conclusió jo crec que tots els cantants, actors, o gent que es dedica al món de l’entreteniment estan aprofitant molt bé els seus recursos per fer-nos més agradable aquest confinament, i això es pot demostrar en com estan pujant d’espectadors les plataformes digitals. I  ja que tenim la sort que comptem amb molts recursos tecnològics els hem d’aprofitar.

Redactors juniors

El més recent