El paper de les xarxes durant el confinament

a Actualitat/Vida

Des del començament d’aquest confinament el consum de les xarxes socials han augmentat, fins al punt que la majoria de persones de diferents edats utilitzen les xarxes com a mètode de distracció

En aquest confinament hi han hagut molts reptes a través de xarxes socials, hi han hagut molts hashtags a Instagram, més actualitzacions i més persones connectades.

Les xarxes socials han fet que el món estigui connectat a través d’una pantalla, persones de diferents llocs del món, vivint la mateixa situació, confinats a casa. Hi ha diferents maneres per compartir els moments de distracció: per vídeos, escrits, missatges de text, videoconferències, directes…

A més el confinament ha fet que les persones que ja realitzaven vídeos a les xarxes socials tinguin més èxit i més beneficis. Després hi ha les altres persones que han començat en aquest confinament, han començat a treballar en les xarxes socials i han tingut èxit. 

Les xarxes socials són una bona opció per mantenir-nos en connexió durant aquesta situació, ja que és una situació que no només està passant a un lloc del món sino a tot arreu, potser uns llocs millors que altres però tots hem estat confinats.

Em dic Danitza Sofia, vaig néixer el 12 de juliol del 2005. Visc a Premià De Mar, Barcelona. M'agrada fer esports. Soc jugadora de bàsquet des dels 9 anys, feia bàsquet a Premià De Mar però actualment faig bàsquet a Vilassar De Dalt. M'agrada la música. Me llamo Danitza Sofía, nací el 12 de julio de 2005. Vivo en Premia De Mar, Barcelona. Me gusta practicar deportes. Soy jugadora de baloncesto desde los 9 años, hacía baloncesto en Premià de Mar pero actualmente juego en Vilassar De Dalt. Me gusta la música. My name is Danitza Sofia I was born on July 12, 2005. I live in Premia De Mar, Barcelona. I like sports. I'm a basketball player since I was 9 years old, I played basketball in Premià de Mar but I'm currently playing in Vilassar De Dalt. I like music.