El paper de les xarxes durant el confinament

166 views

Des del començament d’aquest confinament el consum de les xarxes socials han augmentat, fins al punt que la majoria de persones de diferents edats utilitzen les xarxes com a mètode de distracció

En aquest confinament hi han hagut molts reptes a través de xarxes socials, hi han hagut molts hashtags a Instagram, més actualitzacions i més persones connectades.

Les xarxes socials han fet que el món estigui connectat a través d’una pantalla, persones de diferents llocs del món, vivint la mateixa situació, confinats a casa. Hi ha diferents maneres per compartir els moments de distracció: per vídeos, escrits, missatges de text, videoconferències, directes…

A més el confinament ha fet que les persones que ja realitzaven vídeos a les xarxes socials tinguin més èxit i més beneficis. Després hi ha les altres persones que han començat en aquest confinament, han començat a treballar en les xarxes socials i han tingut èxit. 

Les xarxes socials són una bona opció per mantenir-nos en connexió durant aquesta situació, ja que és una situació que no només està passant a un lloc del món sino a tot arreu, potser uns llocs millors que altres però tots hem estat confinats.

Redactors juniors

El més recent