El paper de les xarxes durant el confinament

49 views

Des del començament d’aquest confinament el consum de les xarxes socials han augmentat, fins al punt que la majoria de persones de diferents edats utilitzen les xarxes com a mètode de distracció

En aquest confinament hi han hagut molts reptes a través de xarxes socials, hi han hagut molts hashtags a Instagram, més actualitzacions i més persones connectades.

Les xarxes socials han fet que el món estigui connectat a través d’una pantalla, persones de diferents llocs del món, vivint la mateixa situació, confinats a casa. Hi ha diferents maneres per compartir els moments de distracció: per vídeos, escrits, missatges de text, videoconferències, directes…

A més el confinament ha fet que les persones que ja realitzaven vídeos a les xarxes socials tinguin més èxit i més beneficis. Després hi ha les altres persones que han començat en aquest confinament, han començat a treballar en les xarxes socials i han tingut èxit. 

Les xarxes socials són una bona opció per mantenir-nos en connexió durant aquesta situació, ja que és una situació que no només està passant a un lloc del món sino a tot arreu, potser uns llocs millors que altres però tots hem estat confinats.

close

Adriana Corpas Días
Aleix Pou Peralta
Amira Benslaiman
Anass Essayah Tantoun
Anna Galisteo
Mariona Martínez
Ariadna Fargallo Lopez
Ariadna Garcia Lara
Ayman Anzaui Anzaoui
Adrià Casero Roca
Danitza Sofia Sardón
David Calvo
Eva Sánchez
Gisela Ferrer Pereira
Iker Exposito Avendaño
Irene Rodríguez
Jordi Santizo
Lucia Marín
Maitane Barranco
Mariam El Hassouni
Maya Garcia
Mònica Arcas Mateos
Noel Ferrer
Pau Garcia Lopez
Pol Tamayo
Ramon Pérez
Roser Montañola
Ruben Ojeda Puyoles
Unai Soria
Victoria Díaz R.
Xavier Torres
Hugo Guillem Marchante
Youssef El Rhendour

El més recent

Els patis de sisè

Hem canviat d’edifici i ara els patis són diferents. Per nosaltres és un canvi important perquè