Com ha sigut la meva experiència amb Junior Report?

/
252 views

Els alumnes d’El Pilar Report opinen sobre el seu primer any com a periodistes júnior dins de la seva Revista Escolar Digital (RED)

La meva experiència en el Junior Report és totalment positiva. M’ha agradat moltíssim compartir moments, textos i sobre tot el meu punt de vista sobre temes que m’interessen amb altres persones. El Junior Report m’ha fet veure que sóc capaç de moltes coses i entre elles, escriure i investigar de temes remots. Ja de per si, personalment, l’escriptura em sembla una genial forma per expressar-se, siguis on siguis i siguis qui siguis. Em sembla molt i molt interessant que La Vanguardia pengi aquells reportatges que pensen que són bons per animar als nens i nenes a escriure reportatges. En conclusió, m’he sentit molt còmode i molt contenta amb el projecte, així que… MOLTES GRÀCIES!

Amira Benslaiman

A mi sobretot l’iniciativa de la revista m’ha ajudat a aprendre a realitzar diferent tasques en grup, i també m’ha ensenyat una mica com treballen els periodistes professionals, les feines que fan, com s’ajuden, etc. En definitiva, la revista m’ha semblat molt especial i interessant, i també ha sigut de gran ajuda alhora d’aprendre a treballar en grup.

Jordi Santizo

A mi aquesta iniciativa m’ha agradat molt, era una de les poques matèries que em passaven de pressa. Gràcies al JR GO he pogut complir alguns somnis entre altres anar el Witch Market, entrevistar alguns dels meus actors preferits. Hagués preferit que ho haguéssim fet a 4t d’ESO en comptes de 3r d’ESO, ja que com seria l’últim curs de l’ESO hagués estat més genial. He pogut millorar moltes coses i podria dir que actualment tinc molta més fluïdesa a l’hora de fer els textos. El millor era que ho podies fer de temes que tu a tu t’agradaven. Ha estat una experiència única, la trobaré a faltar i tant de bo es pogués repetir l’any que ve. Encara me’n recordo al principi de la iniciativa, que no m’acabava d’agradar això de fer articles, però després de fer-los et senties molt bé amb tu mateix i sobretot veiés una progressió.

Maitane Barranco

Per a mi el Junior Report ha sigut una experiència molt bona, on a part d’aprendre a escriure com una periodista professional, he après a treballar en grup, i he pogut entrevistar i conèixer a molta gent. Encara que jo no he pogut anar a cap lloc a fer de periodista per aquesta situació, molts dels meus companys si, i és una experiència molt divertida. I per últim destacaria el fet que alguns dels reportatges, notícies, etc, que hem fet han sortit en els diaris, i això no tothom ho pot dir. Crec que el Junior Report és una nova forma d’aprendre molt bona, i on ens hem arribat a sentir com grans periodistes.

Ariadna García

Sincerament, quan ens van dir que tindríem una nova matèria anomenada revista, i que cada dimarts dedicaríem unes dues hores a escriure articles, notícies, etc; o sigui, fer de reporters i d’escriptors d’una revista de veritat… em vaig emocionar molt, ja que des del principi em va semblar una activitat i una proposta molt interessant. Aquest projecte ens ha servit a mi i a molts de la classe a aprendre moltes coses noves, i a potenciar la nostra escriptura. A més, hem tingut moltes oportunitats úniques d’anar a llocs exclusius per escriure un article posteriorment, ja que, al poder escollir sobre quina temàtica volíem escriure, ho feia tot més fàcil, ens sentíem còmodes escrivint i podíem ser nosaltres mateixos. En definitiva, m’ha agradat molt fer la revista, m’ho he passat molt bé, i crec que ha sigut una molt bona experiència que ens ha servit per aprendre moltes coses, per millorar la nostra escriptura i la nostra expressió escrita, i per saber més coses sobre el periodisme, els gèneres periodístics…

Lucia Marín

Redactors juniors

El més recent