Carla Cardó: “És important que tothom sigui escoltat, sobre tot els joves”

La Carla Cardó és una noia de 14 anys de Premià de Mar, que estudia a tercer d’ESO de l’Escola El Pilar. Ha sortit escollida per ser la directora i representant del Pilar Report, conjuntament amb la Marta Muñoz. És una noia molt responsable i aplicada. La Carla es simpàtica i divertida, li agrada l’ esport, llegir… Juga al volleyball des dels 7 anys.

Per què volies ser directora del diari?

La idea del projecte del diari de l’escola em va agradar molt i volia provar de fer aquest càrrec i tirar-lo endavant amb la Marta.

Que va ser el que et va incitar a voler ser directora del diari?

Quan la Paula i la Roser van explicar el càrrec que suposava i les tasques que s’havien de fer vaig pensar que podria ser molt interessant i que seria un nou repte.

Perquè creus que et van escollir?

Va ser una sort sortir escollida, els meus contrincants són també molt responsables e intel·ligents i pensava que segurament no sortiria. Crec que vaig sortir escollida perquè saben que ho puc arribar a fer bé ja que sóc responsable i ho porto tot al dia.

Com ho faràs per representar-nos?

Junt amb la Marta anirem a totes, volem a que aquest any sigui únic, entre tots crear un diari excepcional. Crec que si tots col·laborem podem aconseguir-ho.

Per què creus que és important fer un diari?

Crec que és important que tothom sigui escoltat, sobretot els joves ja que hi ha moltes coses que volem dir al món i gràcies al diari serà la manera.

Tens ganes de tirar endavant aquest projecte? Per què?

Sí, en tinc moltes ganes perquè el diari és una cosa nova per nosaltres i ens pot ajudar molt a expressar-nos i compartir les nostres ideas.

Creus que el càrrec de directora el portaràs fins al final?

Sí, n’estic segura. M’he compromès a ser-ho i ho seré fins al final. 

Tens esperança en aquest projecte?

Sí, crec que si tots ens unim pot sortir un diari molt xulo i especial.

Quins temes t’agradaria que tractés aquest  diari?

Vull que aquest diari tingui molta varietat de temes, els temes que vulguem, però si pot ser amb varietat.

Redactors juniors

El més recent