Comencem 6è: Pugem al cole de dalt i portem mascareta

/
153 views

La nostra escola, El Pilar, té dos edificis: el de baix que es per primària i educació infantil, i el de dalt que és  per l’ESO i 6è.  Aquest curs, doncs, hem pujat al cole de dalt, i hem tingut la mala sort que ha sorgit un nou virus mortal i hem de portar mascareta.

L’edifici de dalt és molt més gran que l’ escola de baix! Hi ha més lavabos, aulas, la biblioteca, la sala d’informàtica és més gran, hi ha aula de música, etc

Les aules son molt més grans que les de baix, Ténen més elements i més decoració, com per exemple una pissarra de guix, i les finestres tenen persianes.

Una de les coses que més ens ha agradat és que tenim un chromebook. per cadascú.

En canvi,  els patis de dalt son més petits que els de baix. Tenim el pati dividit en tres zones per no barrejar grups. Una part bona és que hi ha una zona d’ombra i això és perfecte per nosaltres, perquè tenim una companya albina que s’ha de protegir del sol.

La mascareta és la pitjor cosa de totes, és insuportable perquè quan  portes un bon temps amb ella és molt agobiant. Ens fa molta calor i quan tornem a casa, ens treiem la màscara i és meravellós.

Redactors juniors

El més recent