Marta Muñoz: “Si tots ens hi esforcem, pot sortir un gran projecte”

La Marta Muñoz és una alumna de tercer ESO de l’escola El Pilar, té 14 anys i viu a Premià de Mar. El 23 de setembre del 2020 va ser escollida -juntament amb la Carla Cardó– directora del diari El Pilar Report, el diari de la nostra escola. Ser la directora d’El Pilar Report vol dir que representarà l’escola i el diari. 

Per què vas voler ser directora del diari?

Em vaig presentar voluntària perquè crec que és un projecte molt atraient i divertit on podem aprendre molt.

Perquè creus que et van escollir? I què creus que pots aportar com a directora del diari?

La veritat és que no m’esperava que m’escollissin, ja que tots els altres voluntaris també són molt capaços de fer-ho. Crec que ho van fer perquè creuen que sóc una persona bastant responsable que pot ajudar el grup i aportar idees.

Com ho faràs per representar la classe de 3r d’ESO?

Doncs tot i que aquest any no us podré representar molts cops, els cops que ho faci, inclouré les idees de tots i d’aquesta manera seran les respostes de la classe.

Per què creus que és important fer aquest diari?

Si, és important. Primer, perquè segurament tothom veu les notícies o llegeix el diari, però normalment no ens fixem en l’esforç que una o vàries persones han hagut que fer per poder parlar d’aquella notícia o fer aquella entrevista. Així que crec que serà una manera de valorar més els periodistes. I segon perquè d’aquesta manera, com que haurem de fer textos sobre temes sobre els quals no estem molt documentats, al buscar informació aprendrem moltes més coses de les que sabem.

Tens ganes de tirar endavant aquest projecte? Per què?

Si! Crec que ens podrem endinsar més en el món del periodisme, saber com es fan tot tipus de textos relacionats amb aquest tema.

Creus que al final et cansaràs de ser directora?

No, jo no sóc el tipus de persona que es cansa o es dona per vençuda, tot el que començo ho acabo. A més, és un projecte molt entretingut així que dubto que m’avorreixi..

Com creus que sortirà el projecte?

Crec que si tots ens esforcem i donem el millor de nosaltres pot sortir un gran projecte, molt bonic i interessant.

Quins temes creus que hauria de tractar el diari? I quins temes t’agraden més?

Crec que hauria de tractar temes que ens afectin i que ens semblin interessants als joves. A mi em feia il·lusió fer l’apartat del Junior Go, i crec que és una pena que aquest any no el puguem fer tant com ens agradaria.

Redactors juniors

El més recent