Estudiants de tercer d’ESO treballant en la revista.

Nou curs, nou projecte: El Pilar Report

203 views

El nou curs de 3 d’ESO lidera la segona etapa de la revista digital El Pilar Report.

El Pilar Report és una revista digital que forma part del projecte RED (Revista escolar digital). Els nois i noies de tercer d’ESO de l’Escola el Pilar, de Premià de Mar, són la nova redacció del segon any d’aquest projecte. Com diu el propi nom, és una revista totalment organitzada per joves. És una plataforma en què es tractaran temes d’actualitat i al gust dels adolescents i del seu entorn.

Les directores i qui representa el projecte son la Carla Cardó i la Marta Muñoz, actuals estudiants de 3. Elles, junt amb tota la classe, tractaran temes d’actualitat i d’un nivell adequat per poder mantenir a la gent informada.

La finalitat de tenir una revista com aquesta és que els estudiants agafin interès pel periodisme, i a la vegada tractar temes de l’entorn i que siguin de l’interès dels joves. I així aprendre sobre el tema que es tracta.

Sisè de primaria de l’Escola El Pilar també paticiparà en el projecte

El projecte RED sempre ha sigut un projecte per l’ESO. Però com que a la seva primera etapa  El Pilar Report va aconseguir els objectius proposats, se’ns ha donat l’oportunitat de poder ser un dels tres col·legis escollits per realitzar-ho també amb nens i nenes de primària. Per això, el curs de sisè també participarà, de forma adaptada al seu nivell, a la revista digital El Pilar Report.

En resum, aquest any 2020-2021 nous estudiants lideraran la plataforma i ajudaran la gent a conèixer temes d’actualitat. Els nois i noies de tercer d’ESO i sisè de primària emprenen aquest projecte amb molta il·lusió.

Javi Adame i Hèctor Prat

Redactors juniors

El més recent