Què opinem els infants sobre la mascareta?

/
164 views

A causa de la pandèmia del covid-19 ens veiem obligats a portar una peça de roba o plàstic que s’anomena mascareta.

Nosaltres els infants pensem que la mascareta es una mica incòmoda. Ens sembla molt agobiant i calorosa,  però donades les circumstàncies l’hem de portar. És una eina que ara és necessària per prevenir la malaltia. Ens sembla important, perquè sabem que  pot salvar moltes vides, de molta gent.  

Encara que les mascaretes son obligatòries, en el nostre dia a dia veiem molta gent sense mascareta pel carrer. S’ha de dir que nosaltres a vegades també ens la traiem infringint la llei, però això només ho fem molt de tant en tant.

Un inconvenient important és sobre tot que ens costa molt entendre’s a classe i més si aquella persona parla fluixet. També  als nostres professors se’ls  fa difícil entendre’ns i  també conèixer la nostra cara.

Més d’un cop hem estat espantats pels nostres éssers estimats perquè potser els hi podria pasar alguna cosa per culpa del virus. Per això, malgrat els inconvenients, si us plau, porteu la mascareta.

Fet per: Lluc Lázaro, Nico Muros, Gisela Gutiérrez.

Redactors juniors

El més recent