Ansu Fati, el golejador més jove de la lliga espanyola

238 views

Anssumane Fati Vieira, també anomenat Ansu Fati, es un jove d’actualment 17 anys i també un dels millors jugadors promesa del mon. Amb només aquesta edat hi ha aconseguit moltes coses en el poc temps que porta jugant de manera professional en el primer equip del Futbol Club Barcelona.

En l’any que porta en el primer equip, ha aconseguit alguns reconeixements com, el jugador més jove de la historia de la lliga BBVA en marcar un gol en un partit oficial amb 16 anys, el segon jugador més jove després de Zubieta en participar en la selecció espanyola sent el nombre 800 en tota la historia de Espanya. També ha aconseguit el reconeixement del jugador més jove en anotar un gol en la UEFA Champions League què és la competició més popular a nivell Europeu.

Aquest noi és bàsicament una promesa del futbol. És ràpid, té bon pas, bon regat, sap treballar en equip, té un bon físic, és dur… bàsicament té tot el que ha de tenir un jugador que hi juga en la seva posició en el camp. No només és això sinó que també a nivell sentimental, ell sap el que està causant, està causant una alegria en el món del futbol i cada partit que juga demostra més i més el potencial que té.També volem afegir que per a un noi que literalment fa 1 any estava fent 4 de la ESO, i de cop passar a ser jugador del primer equip ser “famós” té molt de mèrit. En un futur pot jugar contra els millors jugadors del món, això ho sap ell i ho sap el seu club ja que el FC Barcelona li ha posat una cláusula de 400 milions d’euros.

Està aprofitant l’oportunitat que li està donant el FC Barcelona per a millorar com a jugador i demostrar al máxim les seves capacitats futbolistiques.

Per últim volem dir que a diferència dels nois de la seva edat, a ell no se li ha pujat al cap la fama, els diner,s i tot això, ja que ell segueix vivint a casa dels seus pares a diferència d’altres jugadors, encara va amb el seu pare als entrenaments del primer equip, i bàsicament quasi tot el que guanya és per ajudar als seus pares i donar-los les gràcies per haver confiat en ell.

Un noi de 17 anys ha aconseguit tot això, i si la gent l’hi posa las mateixes ganes pot arribar a complir els seus somnis com ha fet ell.

Redactors juniors

El més recent