El Pilar pren mesures contra la Covid

172 views

Es posa en marxa el nou protocol contra el coronavirus de l‘escola concertada de Premià de Mar

Des dels més petits fins als més grans dels alumnes de l’escola el Pilar han d’adaptar-se a la nova normalitat que els marca el nou protocol covid. La directora ha posat tot el seu esforç creant la nova normativa per poder tenir la màxima seguretat dins del centre i menys risc de contagi. 

Els alumnes, a l’hora d’entrar a l’escola, es divideixen en diferents grups que entren en diferents horaris. Aquestes agrupacions són els famosos “grups bombolla”. Aquests grups tenen la funció de disminuir el risc de contagi entre alumnes. Els professors prenen la temperatura a tots els alumnes abans d’accedir al col·legi. L’escola està dividida i cada curs té la seva aula i la seva escala. Una vegada els alumnes entren a l’aula, les taules estan separades en forma de zig-zag, ja que així hi ha més separació entre taula i taula. Totes les classes esmorzen dins de l’aula i abans de fer-ho cada alumne es renta les mans amb gel hidroalcohòlic. Una vegada tots els alumnes hagin esmorzat arriben al pati separats per grups bombolla. Mentre els alumnes estan 15 minuts en el pati, hi ha temps per a què les aules es ventilin. Quan surten del pati tots es renten una altra vegada les mans amb el gel hidroalcohòlic que proporciona la mateixa escola. A la 1 del migdia cada taula es neteja amb un spray desinfectant. A la sortida hi ha una màquina de gel desinfectant  on tots els alumnes han de rentar-se les mans.

Gràcies a totes aquestes mesures els alumnes del col·legi es poden trobar tranquils: Malgrat que el virus segueix sent una amenaça, el col·legi sempre està en alerta. Posem per exemple el cas d’un alumne que, al prendre-li la temperatura va donar unes dècimes; el professor va decidir avisar els seus pares per què se n’anés a casa, això demostra que no baixen la guàrdia.

La nova normalitat ens fa ser més previnguts, ens ha fet adoptar una sèrie de mesures que abans eren quasi impensables com per exemple la mascareta, els gels hidroalcohòlics o la distància social, entre altres coses.

Redactors juniors

El més recent