Els patis de sisè

/
228 views

Hem canviat d’edifici i ara els patis són diferents. Per nosaltres és un canvi important perquè és el lloc on millor ho passem de l’escola. Aquest any hi ha molts canvis, però sobretot compartim pati amb altres cursos:  amb els alumnes de 1r d’ESO i 2n d’ESO.

Una de les raons per les quals ens agrada aquest pati és perquè té unes vistes molt xules, ja que aquest any ens ha tocat al pati de dalt. 

Aquest curs és molt diferent que qualsevol altre, ja que per temes de covid-19, al pati també hem de portar mascareta, mantenir distàncies i no apropar-nos gaire per risc de contagi.

En conclusió a nosaltres ens agrada més aquest pati perquè és un lloc nou, és diferent i una mica més ampli, encara que aquest any per temes de seguretat (covid-19) han repartit els patis per cursos. 

Ivet Martinez, Ines Miron i Itziar Rivero.

Redactors juniors

El més recent