La marxa de Leo Messi?

/
70 views

Leo Messi i el seu problema amb el FC Barcelona es un tema que s’ha parlat molt al llarg del mes de setembre, i és el tema del que parlarem avui i donarem la nostra opinió.

La nostra opinió sobre aquest tema, ve a ser que no ens sembla bé aquest problema que ha tingut el Barcelona amb el Leo Messi, perquè en general creiem que un club com el barça no pot mentir al millor jugador de la historia del fútbol. I a que ens referim quan diem que menteixen? Ens referim que Josep Maria Bartomeu l’actual president del club, va dir-li a Messi que a final de temporada el seu contracte és quedaba lliure, això vol dir que el jugador tenia elecció de poder decidir el que volgués, en cas de voler marxar, però no és aixì, un altre vegada Bartomeu mentint als seus jugadors. El jugador hauria tingut que anar a jutge si volia marxar, però va dir que mai aniria al jutges contra el club de la seva vida, en conclusió s’ha tingut que quedar obligat. 

En conclusió creiem que no es una decisió igualada perquè al final Leo a hagut de quedar-se obligat i no molt agust, però per el començament de la temporada s’ha la vist més content, a veure si canvia d’opinió a final de temporada i es queda en el club fins a la seva retirada.

Redactors juniors

El més recent