Què opinem els joves sobre les mesures de la covid-19?

/
230 views

Nosaltres, com a joves que som, pensem que totes les mesures de seguretat aplicades són les més adequades posibles, ja que tota aquesta situació ha vingut de cop i volta, per tant s’han hagut de pensar moltes solucions a molts problemes en molt poc temps. 

Hem aconseguit millorar gràcies a la col·laboració de tota la població del país. Els adolescents hem ajudat molt a fer que tota aquesta situació millori; encara que alguns s’han saltat les noves lleis, en general hem contribuït com els que més, òbviament no igual que un metge però hem fet el que hem pogut, i això ho hem de seguir fent cada dia fins que tot aquesta situació acabi.

Els joves som el futur de la civilització humana, per tant en lloc d’intentar apartar-nos el que haurien de fer és integrar-nos més. Alguns no s’adonen que som el futur de la població i si no se’ns informa correctament no podem ajudar, ni argumentar les nostres opinions, respecte als temes que potser no s’arriben a considerar adequats o correctes per l’edat dels joves. No s’adonen que necessiten que ens assabentem de les coses que passen en el món, al nostre voltant.

En conclusió pensem que les autoritats han pres unes molt bones mesures de seguretat i ho han pensat de tot en molt poc temps.

Redactors juniors

El més recent