Es tornen a obrir les portes del taller de música

181 views

El taller de música de Premià de Mar (Camí Ral, 74) ha tornat a obrir les portes per tots els músics, de totes les edats. S’ha hagut d’adaptar l’escola al protocol Covid per seguir impartint classes.

L’escola de música ha obert les portes amb diferents mesures contra la COVID-19 que el departament de salut ha determinat com a obligatòries. Per poder complir-les han fet diferents modificacions:

Han col·locat gels hidroalcohòlics a l’entrada. Han reduït l’aforament de les aules per poder complir distància de seguretat recomanada. Han col·locat metacrilat a totes les aules i a recepció. A les aules amb més de dues persones han posat metacrilats petits enganxats als faristols; en cas d’aules ocupades per dues persones, es posa un metacrilat gran entre el professor i l’alumne. És obligatori portar mascaretes, en cas de classes de cant es treu la mascareta i es posa darrere d’un metacrilat o es posa una mascareta del mateix material en forma de pantalla.

L’escola presenta la següent oferta de plans d’estudis:

  • Estudis de Grau Elemental. Per a tots aquells que, independentment de la seva edat, vulguin iniciar-se en el coneixement musical.
  • Classes d’instruments a la carta. Imparteix classes d’instrument (bateria, baix elèctric, piano modern, cant modern, entre molts altres), tant en classes individuals com en classes col·lectives (no més de 3 persones).
  • Estudis de grau mitjà. Estudis per al posterior accés al grau professional i títol superior de música en l’àmbit del Rock, les Músiques Urbanes i les Noves Tendències. (a Jam session de BCN)
  • Exàmens E.Q.F. Preparació per als exàmens de nivells corresponents a “l’European Qualification Framework” a Jam session.
  • Sensibilització per als més petits. Les nenes i els nens d’entre 3 i 5 anys poden venir a fer classe d’Infantil.

Per obtenir més informació podeu clicar l’enllaç següent https://www.tallerdemusicapremia.com/  o visitar l’escola presencialment.

Redactors juniors

El més recent