La suspensió dels esports no professionals

101 views

Les lligues dels esports no professionals s’acabaran jugant?

Des de la direcció general dels esports es comunica que el més segur és que els esports no professionals de Catalunya, s’acabin cancel·lant per la pujada de casos de la COVID-19. Han pres aquesta decisió per la pujada de casos de la COVID-19, no volen arriscar-se a què els brots siguin més i més violents.

Els nens i nenes de tota Catalunya els hi afectarà negativament a l’hora de jugar partits, l’únic que podran fer serà entrenar. Les federacions ho han anat informant a tots els pares o tutors dels nens. En aquest comunicat informant de què de moment es cancel·laran les lligues durant dues setmanes, però igual que van dir amb l’educació no se sap mai quant durarà, perquè, hi van dir dues setmanes i van acabar sent sis mesos pel qual hem d’estar al corrent de què passa.

Àdam Mateo Calleja, Carla Peña López, Berta Sánchez Barbadillo

Redactors juniors

El més recent