Stranger Things: La millor sèrie de ciència ficció?

/
92 views

Stranger Things és una sèrie de ciència – ficció que es va estrenar a Netflix el 15 de juliol de 2016

Està escrita i dirigida pels germans Matt i Ross Duffer. Està composta per tres temporades de 8 i 9 capítols cadascuna.
Aquesta sèrie tracta sobre un adolescent, en Will, que després de passar el dia jugant amb els seus amics desapareix misteriosament en tornar a casa. La seva mare comença a buscar-lo junt amb el cap de policia Hopper.

Poc després, apareix una misteriosa nena amb uns estranys poders. En el desenvolupament de la història aniran apareixent nous personatges que acabaran tenint una bonica amistat. També descobriran que no solament hauran d’enfrontar-se a una misteriosa organització del govern, sinó a sinistres forces que planegen devorar-los a tots.

Nosaltres creiem que és una sèrie que està molt ben feta en diferents aspectes, ja que els efectes especials són impressionants i està molt ben ambientada en els anys 80. Opinem que és una sèrie molt addictiva que t’enganxa desde el primer moment. És àgil de veure i provoca diferents emocions i sentiments. Rius, pateixes i disfrutes molt la trama. Recomanem aquesta sèrie a tots els públics, especialment a la gent a qui li agradi la ciència ficció.

Carla Peña, Maria Hidalgo i Àdam Mateo

Redactors juniors

El més recent