Escoles per a pares a Premià de Mar

102 views

La segona setmana d’octubre van començar les sessions de formació digital per a famílies a Premià de Mar. Es tracta d’una iniciativa que es proposa a les famílies que ho necessitin per combatre la desigualtat digital que va aparèixer en molts casos durant el confinament.

No només per millorar la relació telemàtica famílies-escola sinó també per a què els pares puguin ajudar els seus fills si han de seguir les classes a distància. Tot això ho coordina la acadèmia premianenca “CodeLearn”.

Aquesta formació consisteix en 3 sessions, centrades en ensenyar els coneixements bàsics amb els dispositius més populars. Cada una de les sessions dura 90 minuts.

Va començar a l’escola Sant Cristòfol, a la següent setmana va seguir l’escola el Dofí i, en tercer lloc, l’escola la Lió. Les famílies interessades es van inscriure a la mateixa escola dels seus fills, les places eren limitades i les sessions s’han fet en horari lectiu per aprofitar que els nens són a classe.

Redactors juniors

El més recent