Com ens agrada l’hoquei

/
37 views

L’hoquei és un esport molt conegut a tot el món. Existeixen molts tipus d’hoquei com: el tradicional, que es juga amb patins de quatre rodes, amb una pilota i amb un estic; sobre gel, que es juga amb patins de gel, un estic i un puck; en línia, que es fa amb patins que porten les rodes en línia, amb un estic i un puck, que es un disc petit; sobre gespa, que es fa sobre gespa, amb bambes, un estic de plàstic i una pilota. 

A nosaltres ens agrada l’hoquei perquè és divertit, és un joc on juga tothom i per què és un joc cooperatiu, però per altra banda no ens agrada per algunes de les normes que té. Tots els tipus d’hoquei tenen normes com no fer cops amb l’estic o no donar cops de peu amb els patins o bambes. Aquestes ens semblen bé. 

En canvi hi ha algunes normes que no a tothom li semblen bé. Per exemple, no ens agrada que en un desempat no puguis fer temps mort. No ens sembla bé això perquè si un entrenador necessita fer un temps mort per fer/preparar algun tipus de jugada i no el pot fer poden perdre el partit.

En conclusió, ens agrada molt aquest esport però hi ha normes que ens agradaria canviar.

Fet per: Paula Gutiérrez i Joel Garcia

Redactors juniors

El més recent