‘Jessie’, una sèrie molt divertida

/
142 views

Jessie és una sèrie sobre dos pares famosos que tenen quatre fills:  tres són adoptats i un no ho és. La sèrie comença amb Jessie que vol ser actriu; llavors una nena la  convenç perquè sigui la seva mainadera. Quan va a la casa de Zuri, que és com es diu la nena, descobreix que ha de cuidar tres nens més: Luke, Ravi i Emma. I els nens són molt entremaliats. Cada episodi és un embolic que ells provoquen.

La sèrie va ser creada i produïda per Pamela Eells O’Connell i està protagonitzada per Debby Ryan (Jessie), Peyton List (Emma), Cameron Boyce (Luke), Karan Brar (Ravi), Skai Jackson (Zuri) i Kevin Chamberlin (Bertram). Hi ha 4 temporades.

Un dels actors, Cameron Boyce (Luke) va morir el 6 de juliol de 2019 a l’edat de 20 anys, a la seva casa a Los Ángeles. Va morir quan estava dormint perquè tenía epilèpsia. Encara no se sap si realment va morir així perquè hi ha rumors que diuen que odiava la seva vida i que es va suïcidar o que encara no està mort i que s’està amagant.

La nostra opinió és que és una sèrie xula i sembla com si fos a la vida real, perquè els nens es tracten com a germans de veritat. La recomanem per la gent a qui agradi aquest tipus de comèdia. Feu-nos cas, és molt divertida.

De: Marina Pérez Cazorla i Gael Fernàndez Santin.

Redactors juniors

El més recent