No, no puc!

/
87 views

Quan els nens comencen el seu període de educació s’acostumen que tot estigui restringit,  que tot sigui decisió de un superior, que en aquest cas seria l’adult, aprenen a seguir ordres. És cert que és una manera d’aprendre coses. Per això no diem que estigui malament, però després no et preguntis: Per què el meu fill no és creatiu? Per què no sap prendre decisions? Per què…?

Per millorar això hauríem d’aplicar un mètode d’aprenentatge on el nen aprengui a prendre decisions pròpies. Per exemple preguntar-li: “Què voldràs,  espinacs o un donut?”. Després seria molt important dir-li la conseqüència de cada cosa: l’espinac aporta vitamina, calci i moltes coses bones pel cos, mentre que el donut aporta greixos i  excés de sucre. A partir d’aquesta informació, el nen podria decidir per si mateix. A partir dels dos o tres anys quan el nen encara descobreix el mon, podem aplicar aquest mètode.

En conclusió si els nens apliquen aquest mètode, poden arribar a aprendre a ser més creatius, a prendre bones decisions i sempre a saber la conseqüència dels seus actes.

 Fet per: Joe Marín, Emma Alcalde i Laura Soler.

Redactors juniors

El més recent