Trobem a faltar el petit Goku

/
259 views

Com tots sabeu, la sèrie de la nostra infància Bola de Drac va tenir un gran èxit. Va ser creada l’any 1984, per Akira Toriyama.

El nostre personatge preferit, en Son Goku, va viure un milió de aventures. Va prendre el camí de les arts marcials amb el Follet Tortuga, i va aconseguir el seu objectiu: ser un gran lluitador de les arts marcials, a més va tenir dos fills.

Ens han agradat molt les seves aventures a través de les 4 temporades: Bola de drac, Bola de drac Z, Bola de drac GT i ara Dragon Ball Super. Tot i que totes les temporades estan molt bé i han agradat a molts seguidors, la sèrie de la nostra infància, la nostra preferida,  ha sigut la que mostra el Goku de petit. 

El fet que en els primers episodis retransmesos, a la primera temporada, el protagonista encara fos un nen i nosaltres també fóssim nens, és el motiu pel qual li hem agafat més afecte.

Creiem que seria una bona idea que el Goku, el nen de sempre, tornés a la pantalla.

Joe Marin i Emma Alcalde

Redactors juniors

El més recent