Us recomanem el llibre ‘Un petó de mandarina’

/
78 views

Hem llegit un llibre que es diu Un petó de mandarina. Aquest llibre és de l’autora Eulàlia Canal. 

Parla sobre un nen que coneix una nena nova de l’escola i se n’enamora. La nena es diu Vanina. El país de la Vanina està en guerra i el seu pare està lluitant, per això la Vanina està molt trista. El nen nota la Vanina trista i sempre li deixa notetes a la classe; quan són a casa li envia notes amb el gat del seu pare. Al final la Vanina se n’ha d’anar i el  nen està molt trist.

Nosaltres creiem  que aquest llibre és bastant xulo i emocionant. Creiem que és una mica infantil perquè és com d’amor però una mica immadur, ja que explica com s’enamora un nen. Al final et deixa amb una mica d’intriga i creiem que  hi hauria d’haver Un petó de mandarina 2. Us recomanem aquest llibre als que us agraden les històries romàntiques i teniu entre 10 i 12 anys.

Laura Soler, Paula Gutiérrez,  Emma Álvarez

Redactors juniors

El més recent