Aquestes són les noves mesures per frenar la pandèmia

65 views

El passat divendres 16 d’octubre  van tancar els bars i restaurants degut a les mesures de seguretat contra el covid-19. Els han tancat perquè alguns bars i restaurants no respectaven les mesures de seguretat, i sobre tot perquè ens hem de treure les mascaretes per menjar. Els polítics ho han fet per intentar reduir els contagis d’aquest virus tan letal en establiments tancats.

D’altra banda, dilluns dia 26 d’octubre va començar el toc de queda a tota Catalunya: a partir de les 10 de la nit no pot sortir ningú al carrer, la guàrdia urbana vigila cada nit per evitar que algú estigui per el carrer o fent “botellon” o de festa. Això preocupa a tota Catalunya ja que no volem que ens tornin a confinar.

L’última mesura que han pres és que, al menys durant 15 dies, han tancat totes les extraescolars. I també han tancat la cultura: els concerts, els teatres, els cinemes… Molta gent està molt frustrada porquè segons diuen els concerts o els teatres respectaven les mesures de seguretat: es respectava la distància de seguretat i si no portaves la mascareta no t’hi deixaven entrar. 

Els polítics esperen que amb aquests canvis es redueixin els contagis.

Martina Garzón, Eva Las Heras

Redactors juniors

El més recent