Com afecta la pandèmia a l’esport?

/
80 views

Actualment la COVID-19 ha afectat molt negativament l’esport professional en tots els aspectes. Per exemple, un dels efectes en què ens enfrontem en aquesta nova situació és no veure l’afició presencialment ni viure en directe la passió per cada un dels esports.

Després del primer shock sembla que les coses es normalitzen: molts esports es reprenen, s’estan posant moltes mesures de seguretat… Això fa que els clubs i els esportistes siguin més conscients que en aquesta situació tots som iguals, això vol dir que ningú és especial.

La nostra opinió sobre tota aquesta situació excepcional és que no s’hauria d’haver reprès res fins que no fos tot més segur; però com que l’esport genera i mou molts diners, van voler començar el més aviat possible. Creiem que no ho han fet del tot bé, perquè estan sortint molts casos d’esportistes amb el COVID-19 i com que això és una cadena és molt difícil controlar-ho.

Els esportistes i la gent que els envolta no estan segurs; un clar exemple és un jugador de futbol de l’equip del Cádiz que es diu Fali: li feia por el virus i no volia sortir de casa fins que no hi hagués una vacuna o hi hagués millors mesures de seguretat.

Una cosa positiva de tot això és que segurament, quan tota aquesta situació passi(si és que passa), algunes de les mesures de seguretat es quedaran i això és molt bo per a tothom.

En conclusió, creiem que d’això se’n poden treure coses bones i coses dolentes; també creiem que els executius i directors van voler fer-ho tot molt ràpid i amb presses i es van equivocar en moltes de les decisions que han pres, perquè la seguretat és el més important, abans que els diners.

Redactors juniors

El més recent