El Museu de l’Estampació torna a obrir amb noves activitats i exposicions

140 views

Els Museu de l’Estampació de Premià de Mar ha tornat a obrir les seves portes. Es pot visitar dissabtes i diumenges d’11h a 14h. Òbviament, ho fa observant totes les mesures de seguretat per evitar possibles contagis de la COVID-19 i, fins a final d’any, l’entrada serà gratuïta per a tothom.

El Museu, el passat 17 d’octubre, va afegir una nova exposició, la primera de la temporada. Es diu SPICA 2030, és una exposició temporal que es podrà visitar fins el 28 de febrer de 2021. SPICA 2030 explica quines serien les característiques d’una ciutat costanera mediterrània en un futur pròxim
seguint els objectius de desenvolupament sostenible que va aprovar el 2015 l’Assemblea General de Nacions Unides en l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible. Ha estat creada per l’enginyer premianenc Robert Pous.

El tercer i quart diumenge de cada mes el museu organitza activitats familiars i visites guiades. L’entrada a les visites guiades té un preu de 4 € mentre que la participació en les activitats familiars val 2 €. A les visites guiades es fa un recorregut transversal per la història de l’estampació des del segle XVIII fins l’actualitat. Per la part de les activitats familiars, la pròxima és “Cel obert, planetari i ciència mòbil per a tota la família”. Serà el diumenge 15 de novembre a les 11:00 h.. També hi ha altres activitats com un taller per fer un mural estampat.

Per participar en aquestes activitats cal reservar visita escrivint a museu@premiademar.cat o trucant al telèfon 93 752 91 97.

D’altra banda, cal recordar que l’altre museu del poble, el Museu Romà de Premià està tancat per obres.

Redactors juniors

El més recent