A quins videojocs juguem?

167 views

Els nens i adolescents normalment juguem a videojocs. I aquí teniu els jocs més típics a què juguen els nens entre 10 i 14 anys.

Among us:

És un joc per mòbil, ordinador i tablet.  Hi pots jugar amb amics o sol. Has de tenir Wifi o connexió a Internet per jugar aquest joc. 

Rocket league:

Rocket League és un videojoc que combina el futbol amb els cotxes. Va sortir al mercat el 7 de juliol de 2015. El Rocket league és un joc de PlayStation, Xbox i Nintendo Switch. Avui en día és un joc molt popular.

Minecraft:

Va ser llançat al públic  el 17 de maig de 2009, i l’última versió definitiva va ser el 18 de novembre de 2011. Ara mateix hi pots jugar en Xbox, Play Station i Nintendo Switch.

Fifa 21:

FIFA 21 és un videojoc de simulació de futbol de la temporada 2020/2021 disponible per a Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Hi ha molts tipus de ‘Fifas’ perquè cada any en treuen un de nou.

Apex legends:

Apex Legends és un videojoc battle. Ambientat en el mateix univers que Titanfall, el dia que va sortir per sorpresa va ser el 4 de febrer del 2019. El joc està disponible per a Microsoft Windows, PlayStation 4/5 i Xbox One. 

League of legends:

League of Legends (sovint abreujat com LoL) és un videojoc que va sortir el 27 d’octubre de 2009. És un videojoc MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), també és un videojoc d’estratègia en temps real i acció, creat per Riot Games. S’hi pot jugar en ordinador i en mòbil. També s’ha de jugar amb wifi.

Gael Fernàndez Santin, Víctor Calvo Vates i Martina Millat Vilarrubla.

Redactors juniors

El més recent